طراحی لوگووین

طراحی لوگو 

لوگووین متشکل از بهترین طراحان ,کارگردان ها,عکاسان و برنامه نویسان داخل و خارج کشور است.حضور متخصصان حرفه ای در این مجموعه این آژانس را به از یکی از قدرمندترین مجموعه های گرافیکی و تبلیغاتی در داخل کشور تبدیل کرده است .بخش های مهمی که ما درآنها فعالیت داریم ( طراحی لوگو , سئو , طراحی سایت و طراحی اپلیکیشن ) است.همکاری با شرکت ها سازمان ها و افراد مختلف از کشورهای بزرگ دنیا این آژانس را تبدیل به یک صادر کننده ایده,خلاقیت و هنر به خارج از مرزهای کشور کرده است.

چطور مي توانيم اشتهاي خود را كم كنيم؟

چطور مي توانيم اشتهاي خود را كم كنيم؟

۹۸ بازديد ۰ نظر

۱- پروتئين و چربي هاي سالم بيشتر بخوريد
كارشناسان اين مواد غذايي پروتئيني را براي اين منظور توصيه كرده اند:_گوشت كم چربي_ تخم مرغ_ نخود فرنگي و لوبيا_فرآورده هاي سويا_ ماست چكيدهبه علاوه توصيه مي شود براي دريافت چربي هاي سالم از منابع طبيعي اي مثل مغزها و دانه هاي خوراكي، روغن زيتون و آووكادو استفاده كنيد.
۲- قبل از غذا آب بنوشيدخوردن يك ليوان بزرگ آب، قبل از خوردن غذا، باعث مي شود بيشتر احساس سيري و رضايت كنيد 

۳- غذاهاي فيبر بالا بيشتر بخوريدبه گفته ي محققان فيبر مي تواند در سركوب اشتها مؤثر باشد. رژيم هاي غذايي اي كه فيبر زيادي دارند، نرخ چاقي در آن ها پايين تر است.با اين حال به تحقيقات بيشتري نياز است تا معلوم شود دقيقاً كدام منابع فيبر، بيشترين تأثير را در كاهش اشتها دارند.
مواد غذايي فيبر بالا عبارتند از:غلات كاملحبوباتسيب و آووكادوبادام دانه هاي چيا سبزيجات
۴- قبل از غذا ورزش كنيدتحقيقات نشان داده بعد از ورزش، به ويژه ورزش هاي شدت بالا (High-intensity Workouts) هورمون هاي اشتها فوراً سركوب مي شوند.
۵- شكلات تلخ بخوريددر تحقيقي مشاهده شد كساني كه به جاي شكلات شيري، شكلات تلخ مي خوردند، در وعده هاي غذايي بعدي خود، غذاي كمتري مي خوردند.
۶- زنجبيل بخوريدمصرف مقدار كمي پودر زنجبيل به كاهش اشتها و افزايش سيري كمك مي كند، كه احتمالاً علت آن تأثير محركي است كه اين ماده بر دستگاه گوارش دارد
۷- زياد بخوريد اما مواد غذايي كم كالري رژيم گرفتن نبايد معادل گرسنگي كشيدن باشد. بعضي مواد غذايي هستند كه از مواد مغذي زيادي برخوردارند و بسيار انرژي بخش هستند، اما كالري كمي دارند، از جمله: سبزيجات، ميوه ها، لوبيا و غلات كامل.

۸- كمتر اضطراب داشته باشيدتحقيقات نشان داده ميان اضطراب و افزايش ميل به غذا خوردن، پرخوري و خوردن مواد غذايي غير مغذي ارتباط وجود دارد.

۹- آگاهانه غذا بخوريدمغز نقش اصلي را در تصميم گيري در مورد نوع غذا و زمان خوردن آن دارد. اگر شخص هنگام خوردن غذا، به جاي تماشاي تلويزيون، به غذايي كه در حال خوردن آن است توجه كند، ممكن است غذاي كمتري بخورد.در تحقيقي مشاهده شد غذا خوردن در تاريكي باعث افزايش ميزان پرخوري در ميان شركت كنندگان شده بود. توجه به غذا در زمان وعده هاي غذايي مي تواند به كاهش پرخوري كمك كند.
۱۰- مواد غذايي اي بخوريد كه اشتها را به حداقل مي رسانند
بعضي مواد غذايي از توانايي بيشتري در سركوب اشتها برخوردارند، از جمله:
_مواد غذايي پروتئيني و چربي هاي سالم: گوشت كم چرب، آووكادو، لوبيا، آجيل._ مواد غذايي فيبر بالا: باعث مي شوند فرد براي مدت طولاني تري احساس سيري كند، از جمله: غلات كامل، لوبيا، ميوه ها و سبزيجات._حبوبات: مثل لوبيا، عدس و نخود، مي توانند احساس سيري را بي واسطه افزايش دهند و ممكن است باعث شوند در وعده هاي بعدي غذاي كمتري بخوريد._ تخم مرغ: پروتئين و چربي بالايي دارد و ممكن است باعث افزايش احساس سيري و كاهش احساس گرسنگي در طول روز شود._ فلفل كاين: ممكن است در افرادي كه به مواد غذايي تند عادت ندارند، باعث كاهش اشتها شود._ عسل: ممكن است گرلين يا همان هورمون گرسنگي را سركوب كند، مسأله اي كه باعث مي شود مدت طولاني تري احساس سيري كنيد. 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.